Найменший кросовер Hyundai їде в Європу: перші фото

Підпишись на нас:

Компанія Hyundai представила свій новий ультра-компактний кросовер Casper у 2021 році. Автомобіль виявився популярним, але досі продавався виключно на південнокорейському ринку, хоча спочатку модель була заявлена як глобальна. Але незабаром на машину чекає вояж за межі рідної країни, причому одразу до Європи.

Подробиці

Тестові прототипи Hyundai Casper, адресовані “Старому Світу”, напередодні потрапили в об’єктиви фотошпигунів корейського видання “The Korean Car Blog”. На них виявився показаний електричний варіант “паркетника”, та ще й з подовженою колісною базою.

В основі машини лежатиме та сама платформа K1, розроблена інженерами Hyundai Motors, як і у випадку з корейським “Каспером”.

З огляду на щільний камуфляж, можна очікувати, що на кросовер чекають певні зміни в плані дизайну, хоча крізь брезентове маскування поки що проглядаються щонайменше та сама радіаторна решітка та фари, що й в оригінальній моделі.

Найменший кросовер Hyundai їде в Європу: перші фото

Нагадаємо, звичайний Casper має довжину в 3,6-метра, а також ширину і висоту в 1,6-метра. Як двигун у ньому використовується літровий 3-циліндровий бензиновий агрегат в атмосферній і турбованій версії, що видає 67 і 100 кінських сил відповідно.

Яка силова установка приводитиме в рух електричний Casper для Європи поки що невідомо, але не виключено, що її можуть запозичити у кейкара Kia Ray, який нещодавно пережив оновлення.

Потужність електромотора цієї моделі, нагадаємо, становила 87 кінських сил, а як тягову батарею було задіяно акумулятор ємністю 35,2 кВт/год.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: