Сучасний Toyota Yaris зробили схожим на Jaguar 1963 року

Підпишись на нас:

Японська компанія Mitsuoka, яка переробляє популярні вітчизняні авто на ретро-кузови, щойно випустила новий Viewt. Новий Mitsuoka Viewt Story отримав, як автомобіль-донор Toyota Yaris.

Подробиці

Цього року виповнюється 30 років Mitsuoka Viewt, який був представлений ще в 1993 році. Незважаючи на те, що вперше за три десятиліття він відхилився від основи в вигляді кузовів Nissan, четверте покоління зберегло химерну тему дизайну своїх попередників, натхненну Ягуар Марк 2 1963 року випуску.

Mitsuoka Viewt Story

Відданим шанувальникам Viewt, мабуть, сподобається випуклий передок нового покоління з круглими фарами, розташованими близько одна до одної, хромованими бамперами та фірмовою решіткою в стилі Jaguar. Також є хромовані смуги на ретро-формі капота та над передніми крилами, які проходять через двері. Від Yaris авто не отримало тільки роздутий передній звис, який різко змінює пропорції суперміні. Крім того, Mitsuoka додав новий набір 14-дюймових хромованих сталевих коліс і унікальну палітру кольорів.

Mitsuoka Viewt Story

Задня частина також повністю перероблена, прийнявши силует хетчбека, який є більш практичним порівняно з його попередником седаном. Одинарні круглі світлодіодні задні ліхтарі розташовані нижче, а нестандартний бампер має багато хрому навколо індикаторів/ліхтарів заднього ходу. Тим не менш, дивних закритих ліній не вдалося уникнути, щоб відповідати формі оригінальних панелей кузова.

Mitsuoka Viewt Story Mitsuoka Viewt Story

Інтер’єр було оновлено зі світлою оббивкою на сидіннях, панелі приладів і дверях, що відповідає ретро-атмосфері екстер’єру і з емблемою Mitsuoka на кермі. Все решта — це знайомі речі Yaris, включаючи інформаційно-розважальний екран і комплект ADAS Toyota Safety Sense.

Mitsuoka Viewt Story має 4090 мм у довжину, 1695 мм у ширину та 1500-1515 мм у висоту залежно від варіанту. Це робить його на 70 мм довшим за Toyota Yaris четвертого покоління при однаковій ширині та висоті.

Архітектура TNGA-B і параметри трансмісії відображають Yaris зі специфікацією JDM. Є вибір між 1,0-літровими та 1,5-літровими трициліндровими бензиновими двигунами, а також 1,5-літровим гібридом, який є найбільш ефективним варіантом. Потужність передається на передні (2WD) або на всі чотири колеса (4WD) через шестиступінчасту механічну коробку передач, CVT або eCVT залежно від трансмісії.

Ціни на Mitsuoka Viewt Story починаються від 3 008 000 ієн (22 295 доларів США) за 1,0-літровий 2WD з механічною коробкою передач і досягають 4 202 000 ієн (31 145 доларів США) за флагманський гібрид. Природно, що ці цифри є значно більшими в порівнянні з еквівалентом Toyota Yaris, виправданим нестандартним кузовом і оновленим салоном.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: