Представили новий компактний електрокар за 4500 доларів

Підпишись на нас:

В останні роки саме Китай є країною, де набагато активнішими темпами, ніж в інших державах, розвивається сегмент електромобілів. Причому це далеко не завжди автомобілі масових або преміальних брендів, а часом і ультра-бюджетні моделі, що користуються високою популярністю серед простих жителів.

Подробиці

На сьогодні до списку таких машин входить цілий розсип автомобілів, зокрема: Wuling Hongguang MiniEV, Geely Panda, Changan Lumin, а також Chery QQ Ice Cream. Але незабаром у всіх них з’явиться новий грізний конкурент.

Компанія Baoneng Automobile виклала в інтернет перші зображення і фотографії електромобіля Ubaoli A3, що встав на конвеєр. Продажі новинки почнуться з дня на день і до кінця року за планами автовиробника мають перевищити позначку в кілька десятків тисяч машин.

Потенційний бестселер: у Китаї показали електрокар Ubaoli A3

Зовні Ubaoli A3 дуже схожий на всіх своїх конкурентів у сегменті, отримавши обквадрачений кузов, С-подібні денні ходові вогні, а також незабарвлений пластиковий передній бампер і колісні диски з незвичайним малюнком.

Позаду машині дісталися аналогічні за дизайном ліхтарі, а також наполовину глянцево-чорна кришка багажника.

Довжина Ubaoli A3 становитиме 2981 мм, ширина – 1509 мм, висота – 1615 мм, а розмір колісної бази дорівнюватиме 1940 мм.

Потенційний бестселер: у Китаї показали електрокар Ubaoli A3

Приводити в рух машинку належить електродвигунам максимальною потужністю 20 кВт, зв’язку яким складе літій-залізо-фосфатна акумуляторна батарея, що залежно від ємності забезпечує три варіанти запасу ходу – 120, 170 і 200 кілометрів.

Цінник на автомобіль уже оголошено. За нього проситимуть від 40 000 юанів (5466 доларів).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: