Ці компанії випускають найнадійніші автомобілі: японці в лідерах

Підпишись на нас:

Існує багато факторів, які необхідно враховувати, коли справа доходить до визначення найкращих автомобільних брендів. Хтось розглядає показник чистої потужності або максимальної швидкості, інші думають про дизайн, а треті про додаткові опції, що полегшують життя. Але одним із найбільш важливих аспектів для будь-якої автомобільної марки є розуміння її репутації з точки зору надійності.

Подробиці

Журналісти видання “Slash Gear” провели власне дослідження, визначивши 10 автомобільних марок, що випускають найнадійніші автомобілі. До ТОП-10 увійшли відразу 6 представників японського автопрому. Причому більша частина з них посіла лідируючі позиції.

На десяту сходинку автори цього рейтингу помістили Subaru, назвавши його японським брендом, який хоч і не такий гарний з погляду надійності порівняно з іншими компаніями з “Країни висхідного сонця”, але все ж випереджає в цьому показнику переважну більшість світових автовиробників.

Дев’ятим став преміальний бренд Genesis, який посів у рейтингу авторитетного агентства “J.D.Power Vehicle Dependability Study” другу позицію, поступившись лише Lexus. Найбільшої похвали удостоїлися його моделі G70 і G90.

Восьму сходинку за собою зарезервував Nissan, у лінійці якого найміцнішим автомобілем було названо кросовер Qashqai.

Сьоме місце дісталося Hyundai (Hyundai Elantra, Santa Fe, Ioniq і Tucson), а шосте – Mazda (CX-5, MX-5 Miata).

Відкрив п’ятірку Mini, де найнадійнішим автомобілем цієї компанії вважається культовий Cooper.

На четвертій позиції розташувалася Honda, який вважається найнадійнішим автомобільним брендом у Великій Британії у 2023 році, а також володіє одними з найбезпроблемніших машин на планеті, включно з Accord і Odyssey.

Бронза в цьому рейтингу дісталася Kia, що володіє одним із найбільш надійних компактних автомобілів (седан Forte), а також седаном Kia Optima, що не поступається йому за цим показником, і кросовером Kia Sportage, які лідирують за надійністю у своїх класах.

Срібло присвоїли Lexus, похваливши його за один із найнадійніших автомобілів у світі в особі кросовера RX, а також високий індекс задоволеності серед власників “паркетника” NX.

Що стосується бренду, що випускає найміцніші машини, то ним, цілком очікувано стала Toyota з її знаменитими моделями Corolla, Camry, Land Cruiser, Hilux, Prius і Sienna.

Найнадійніші автомобільні марки у 2023 році за версією журналу “Slash Gear”:

1 місце – Toyota

2 місце – Lexus

3 місце – Kia

4 місце – Honda

5 місце – Mini

6 місце – Mazda

7 місце – Hyundai

8 місце – Nissan

9 місце – Genesis

10 місце – Subaru.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: