В Європі продають електрокар за 700 євро

Підпишись на нас:

Придбати автомобіль має змогу не кожний, проте деякі виробники пропонують вигідні ціни на електромобілі.

Технологічний розвиток призводить до того, що електромобілі набирають популярності та стають доступнішими для населення. В окремих випадках стирається межа між електромобілем та електротранспортом, на який не потрібні документи. 

Нещодавно в Європі представлено доступну версію дводверного Smart EV. Автомобіль бренду Elaris Pio (раніше називався Zhidou D2) належить до китайської компанії Jiangsu Jintan Changdanghu. Новий електрокар представлено на ринку Німеччини.

Електрокар виконаний у мінімальному дизайні, має крапленоподібну форму та фари, а також великий нахил лобового скла. Авто має широку решітку радіатора та просторий двомісний салон з цифровою панеллю приладів з тачскрином на 8,3 дюйми. Автомобіль має камеру заднього виду, кондиціонер та ABS. Міні  електрокар має електромотор на 49 к.с. та батарею на 27 кВт*год. Він розвиває швидкість до 105 км/год, а запас ходу – 225 км. 

У Європі за міні електрокар потрібно віддати 15 469 євро. А в Німеччині більш приємні умови придбання авто, адже його надають у лізинг з передоплатою 4500 євро, яку компенсує країна. 

Це означає, що громадяни Німеччини вносять щомісячний платіж у 29 чи 78 євро для юридичних чи фізичних осіб. Протягом двох років за машину доведеться заплатити 696 євро або 1872 євро. Головна умова – пробіг авто на рік не має перевищувати 10 000 кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: