Toyota Land Cruiser стане електричним: перші зображення

Підпишись на нас:

Позашляховик Land Cruiser є однією з найзнаменитіших моделей у лінійці Toyota, яка завжди йшла консервативним шляхом і за це подобалася покупцям. Але незабаром все зміниться. Принаймні в Toyota не виключають такий варіант.

Подробиці

Напередодні заходу Japan Mobility Show 2023 у Токіо японці опублікували перші офіційні зображення концепту Land Cruiser Se – повністю електричної версії легендарного позашляховика.

Toyota Land Cruiser стане електричним: ось який вигляд він матиме

Подробиць про проект не так багато, як хотілося б, але певна картина вже вимальовується. Автомобіль буде являти собою 3-рядний семимісний електрокар з триметровою колісною базою, який виявиться навіть більшим за оригінальний Land Cruiser 250.

Toyota Land Cruiser стане електричним: ось який вигляд він матиме

Головною відмінністю від класичного “Ленд Крузера” стане концепція машини. Це буде вже не рамний позашляховик, а автомобіль з несучим кузовом. За рахунок такого рішення в Toyota хочуть помітно поліпшити керованість авто, але, зрозуміло, на шкоду характеристикам на бездоріжжі.

Крім того, японці стверджують, що електричний всюдихід зможе похвалитися високим крутним моментом.

Toyota Land Cruiser стане електричним: ось який вигляд він матиме

Судячи з перших зображень, “батарейному” Land Cruiser дістанеться дизайн, раніше реалізований в електричних моделях Toyota, включно з седаном bZ3 і bZ4X. У машини буде вузька оптика, заглушка замість радіаторної решітки, а також наскрізні світлодіодні задні ліхтарі і приховані в кузові дверні ручки.

Офіційна прем’єра концепту Land Cruiser Se відбудеться на автосалоні в Токіо, який пройде з 25 жовтня по 5 листопада.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: