На аукціоні продано унікальний номерний знак за 3,2 мільйони доларів

Підпишись на нас:

На що готові автолюбителі аби отримати бажане? Купити колекційне авто за неймовірну суму чи стати власником найновішого суперкара, але є навіть найпалкіші, які готові віддати чималу суму за номерний знак. 

У Гонконгу на одному з аукціонів купили унікальний автомобільний номерний знак з літерою “R” за 3,2 мільйона доларів. Лот пішов із молотка за ціну, що в 5100 раз перевищувала стартову вартість. Хоча і знак продано за вражаючу ціну, але вона не є найбільшою. 

У 2021 році на схожому аукціоні продано номерний знак з буквою “W” за 3,3 мільйона доларів. Але навіть це не є найбільшою ціною, адже найдорожчий номерний знак у світі  коштує більше 20 мільйонів доларів.

В цілому на аукціоні було виставлено приблизно 49 номерних знаків. Переможець аукціону та власник жаданої літери “R” побажав залишитися анонімним. Як вияснилося, літера “R” вважається щасливою у Гонконгу. Також вважається, що ця літера принесе удачу власнику авто. Тому можна зауважити, що переможець аукціону є не тільки заможною людиною, але і забобонною.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: