Антирейтинг популярних моделей авто бренда Toyota

Підпишись на нас:

Серед автомобільних брендів Toyota завойовувала імідж виробника надійних автомобілів. В іншому напрямку навіть складно думати. Проте у всіх бувають певні невдачі. І Toyota не є виключенням.

В модельному ряді відомого японського виробника є дві моделі авто, які експерти відзначили в негативній динаміці. Вони назвали їх найгіршими у виробника за останні 10 років. Зрештою, відгуки атовласників тільки підсилюють висновки експертів. Читайте про них далі у статті.

Кросовер Toyota RAV4

Кросовер присутній в багатьох рейтингах, але не як найгірший. Саме тому виникає дисонанс бачити цю модель в подібних рейтингах. Проблемним став модельний ряд, який випускали з 2013 по 2018 роки.

Критика автовласників стосувалась двигуна та його потужності. Її було недостатньо. Двигун на 4 циліндри об’ємом 2,5 л виявився досить млявим для авто такого розміру. Дісталася порція критики і оздобленню салону, для якого були використані досить дешеві матеріали. Ще до цього можна додати недостатню шумоізоляцію та не надто надихаючий дизайн кузова.

Седан Toyota Corolla

Модель не менш популярна за кросовер RAV4. Неоднозначні відгуки отримала Corolla, яку випускали з 2014 по 2019 роки. Серед проблем, які називали автовласники стосувалися низької продуктивності двигуна. Оснащували авто 4-циліндровим на 1,8 л.

Негативні відгуки стосувалися і невиразного інтер’єру. Його назвали просто базовим, тому нічого особливо та досить скромно, м’яко кажучи.

В мінуси треба також додати погану шумоізоляцію та застарілі для того часу технології. Саме названі фактори стали причинами, чому така популярна модель опинилась в антирейтингу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: