Українець модифікував «Запорожець» та продає його за 11 000 долларів

Підпишись на нас:

В інтернеті  з’явилася фотографія “Запорожця”, що перетворився на іномарку. Старенький ЗАЗ в руках умільця піддався модифікаціям та тепер може похвалитися новим виглядом.

Повідомлення про одного шаленого автолюбителя розлитілося по соціальним мережам. Українець перетворив ЗАЗ-968М на щось незвичайне. Він змінив “Запорожець”, щоб реалізувати свою мрію. Власник раритетного авто змінив дизайн ЗАЗ, залишивши “рідними” двері, лобове скло та фари, а все інше було перероблено.

У користувачів інтернету розділилася думка стосовно модифікованого автомобіля – одним подобається, а інші, м’яко кажучи, не в захваті.

Більшість користувачів звернуло увагу на передню частину автомобіля, що містить крила з напливом та решітку радіатора з символікою російських окупантів «Z». Втім, співпадіння це чи пряма пропаганда – не зрозуміло. 

Модифікований ЗАЗ

Кузов зміненого “Запорожця” став двомісним купе, задня частина зрізана та містить вертикальне вікно. Таким чином автомобіль нібито нагадує суперкар. В описі автомобіля вказано, що двигун пересунуто вперед, що свідчить про те, що цей автомобіль став середньомоторним. Удосконалений ЗАЗ отримав 50 кінських сил та 5-ступінчасту коробку передач. Якщо заглянути до салону авто, то можна побачити панель з натурального дерева та кермо. 

За це “диво” власник бажає отримати 11000 доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: