Альтернатива кросоверу: новий Kia Carnival випадково “засвітився” під час рекламних зйомок

Підпишись на нас:

Мінівен Kia Carnival дебютував наприкінці 90-х років минулого століття і відтоді непогано показав себе з точки зору продажів. Життєвий цикл моделі кілька разів продовжували, а актуальне покоління дебютувало три роки тому, тож зараз підходить час його планового рестайлінгу.

Подробиці

Який вигляд матиме новий Carnival вдалося розкрити корейським фотошпигунам, які випадково помітили машину під час рекламних зйомок. Зрозуміло, в моменти прокатки машини на відео її кузов був повністю позбавлений камуфляжу, розкривши низку цікавих змін у дизайні.

Як видно на зроблених знімках, “Карнівал” переживе не легкий фейсліфтинг, а повноцінний рестайлінг. Передня і задня частини кузова вена виглядають як повністю нові, а бічний профіль отримає хоч і невеликі, але зміни.

Новий Kia Carnival випадково "засвітився" під час рекламних зйомок

Очевидно, що при створенні екстер’єру машини дизайнери черпали натхнення з нових електричних моделей Kia, таких як EV9 і EV5.

Спереду у Carnival з’являться стильні вертикальні фари і L-подібні світлодіодні денні ходові вогні, а також інша радіаторна решітка, тоді як ззаду збережеться світлова смуга, але тепер вона буде проходити по всій ширині корми і стане набагато тоншою, ніж була раніше.

Як зміниться технічний бік машини поки що невідомо, але, найімовірніше, якщо зміни і будуть, то виявляться мінімальними.

Автомобіль збереже платформу N3, а також актуальну моторну гаму, яка зараз охоплює бензиновий і дизельний двигуни, агрегатовані 8-діапазонною автоматичною трансмісією і переднім приводом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: