Kia показала новий седан K5 з заводським ГБО

Підпишись на нас:

Південнокорейська Kia провела плановий рестайлінг одного зі своїх найпопулярніших автомобілів – седана K5. Актуальна версія цієї моделі дебютувала в 2019 році і через чотири роки потребувала оновлення, яке торкнулося не тільки її дизайну, а й технічного оснащення.

Подробиці

Перше, на що варто звернути увагу, так це на передню частину кузова 4-дверки. Вона обзавелася іншими фарами складнішої форми, а також модернізованими блоками світлодіодних ДХВ.

Kia розсекретила новий седан K5 і розкрила його ціну

Змін зазнали також задні ліхтарі, яким додали щось на кшталт іклів, але водночас позбавили традиційних штрихів, що об’єднували задню світлотехніку раніше.

Інші зовнішні доопрацювання охопили появу у K5 інших бамперів і колісних дисків. Крім них у машини з’явилася спеціальна версія Black Fit, прерогативою якої став пластиковий обвіс по периметру кузова і власні “катки”.

Kia розсекретила новий седан K5 і розкрила його ціну

Модернізацію внутрішнього оздоблення седана провели за канонами сучасних моделей Kia, наділивши машину здвоєним блоком екранів цифрової комбінації приладів і мультимедійної системи. Кожен із них має діагональ 12,3-дюйма.

Крім того, у седана з’явився сканер відбитка пальців, а також перероблена для кращої зручності система бездротової зарядки для смартфона.

Kia розсекретила новий седан K5 і розкрила його ціну

У Kia заявляють, що інженери переналаштували підвіску K5 і відтепер вона здатна демонструвати набагато більший комфорт, ніж у попередньої моделі. При цьому версії з повним приводом у машини так і не з’явилося (наразі вона є тільки в K5 для США).

Двигуни також залишилися колишніми: в Кореї це будуть 2- і 1,6-літрові бензинові агрегати на 160 і 180 “сил”, а також газова “двушка” на 146 к. с. і простий гібрид на базі 152-сильного бензинового ДВЗ.

Kia розсекретила новий седан K5 і розкрила його ціну

Цінник на новинку вже розкрито. На батьківщині за неї проситимуть від 27 840 000 вон (750 000 грн).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: