В Porsche створили додаток з ШІ, який вибирає найцікавіший маршрут для автоподрожей

Підпишись на нас:

Porsche повністю оновили додаток ROADS by Porsche, щоб зробити його ще кращим для водіїв за допомогою штучного інтелекту.

Подробиці

«Центром нового застосунку ROADS є генератор мальовничих маршрутів, — сказав Роберт Адер, директор з маркетингу Porsche. «Це дозволяє любителям водіння знайти свій власний індивідуальний маршрут мрії лише кількома кліками».

У Porsche кажуть , що на відміну від Google Maps чи інших картографічних систем, ROADS від Porsche не обов’язково вибирає найкоротшу відстань між двома місцями. Натомість він вибирає маршрути залежно від того, наскільки звивисті, збалансовані чи динамічні дороги.

ROADS by Porsche

«Штучний інтелект розробляє відповідний маршрут на основі різних параметрів, таких як вигини дороги, рельєф, особливості ландшафту або цікаві місця», — сказав Адер. «Починаючи з початкової точки, користувач може спланувати кільцевий маршрут або навігацію до конкретного пункту призначення — незалежно від того, де він знаходиться».

Після розрахування маршруту його можна відобразити безпосередньо в будь-якій інформаційно-розважальній системі (не лише Porsche) через Apple CarPlay. Пройшовши маршрут, водії можуть зберігати, ділитися ним і навіть оцінювати його для інших користувачів програми.

У Porsche кажуть, що інтуїтивно зрозуміле управління було головним пріоритетом для команди розробників, і що регіональна інформаційна панель надає користувачам низку простих опцій, які допоможуть їм почати роботу. Звідти можна застосувати динамічні фільтри, щоб зробити наступну поїздку ще кращою. У той же час доступ до найпопулярніших місцевих маршрутів доступний лише одним клацанням миші.

ROADS by Porsche

Проте програма допомагає водіям бачити не лише круті повороти та вражаючу топографію. Якщо є певні пам’ятки, повз які вони хочуть пролягати, водії можуть ввести їх, і програма додасть цей пункт призначення до маршруту. Навіть якщо нічого конкретного немає, програма може рекомендувати нові маршрути навколо вас із цікавими напрямками та пам’ятками, які варто побачити по дорозі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: