Системи ППО, мости та зенітки: новий пакет допомоги від Великої Британії на 100 млн фунтів

Підпишись на нас:

Українське небо буде захищено британськими системами ППО. Ця новина надійшла від Міністра оборони Великої Британії та Північної Ірландії, котрий анонсував новий пакет допомоги. Грант Шаппс повідомив про постачання нових протиповітряних комплексів вже найближчим часом.

Загальна сума допомоги складає 100 млн фунтів.

Системи ППО, мости та зенітки: новий пакет допомоги від Великої Британії на 100 млн фунтів

Уряд Великої Британії розуміє важливість захисту цивільного населення від постійних обстрілів, а тому приклав усі зусилля, щоб погодити цю допомогу. Звісно, що не ППО єдиною, також Україні буде передано обладнання для розмінування, котре допоможе нашим захисникам обходити мінні поля окупантів, а також ЗСУ отримають мостові переправи для форсування річок чи траншей. Але і це ще не все, для наших захисників буде передано зенітки MSI-DS Terrahawk Paladin для боротьби з дронами.

«Цієї зими росія намагатиметься підірвати моральний дух українського народу та розділити міжнародну спільноту, але в обох випадках путін недооцінює силу та стійкість своїх супротивників. Якщо ми будемо триматися разом і продовжуватимемо курс, тоді росія продовжить програвати, Україна переможе, а правила, важливі для глобальної безпеки, залишаться в силі», — прокоментував пакет допомоги адмірал сер Тоні Радакін.

Дана допомога реалізовується Міжнародним Фондом для України. Ця асоціація є ініціативою Великої Британії та Данії. З минулого року уряди країн допомагають Україні в межах цього фонду та за більше ніж півтора року вже допомогли на 785 млн фунтів. До внесків долучились уряди Норвегії, Нідерландів, Данії, Швеції, Ісландії та Литви.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: