Британці назвали найкращі кросовери у 2023 році

Підпишись на нас:

Британське автомобільне видання “WhatCar?” провело тести більшості кросоверів, представлених на світовому ринку в 2023 році, склавши рейтинг із десяти найкращих моделей у цьому сегменті. Крім ТОП-10 журналісти з “Туманного Альбіону” назвали два “паркетники”, які не варті того, щоб їх купували.

Подробиці

На десятій сходинці за хороші показники дальності ходу розташувався електричний BMW iX3, а дев’ятим опинився Mercedes-Benz GLC, названий чи не найдалекобійнішим гібридом у сегменті.

Восьме місце зарезервував для себе баварський BMW X7, до числа плюсів якого зарахували комфортний, просторий і тихий салон, а також чудову мультимедійну систему, а до списку недоліків занесли не найвдаліший дизайн.

Сьомим став корейський Genesis GV60, який порадував британців чудовим інтер’єром та інформаційно-розважальною системою, але засмутив через невеликий багажник і недостатнє місце ззаду.

Шосте місце дісталося Smart #1 (високий рівень продуктивності та безпеки і продуманий інтер’єр, але невеликий салон).

Відкрив п’ятірку Hyundai Santa Fe, який отримав високу оцінку за здатність вмістити всередині до семи дорослих, але його загальний рейтинг зіпсували слабка продуктивність і погана шумоізоляція.

Четверта сходинка опинилася за компактним “паркетником” компанії Ford під назвою Puma, який, за словами журналістів із Великої Британії, дарує задоволення від керування, а також поєднує в собі продуктивність і паливну економічність. Тоді як третім за неймовірні здібності на бездоріжжі та найвищий запас ходу для гібридної моделі став Range Rover Sport (мінуси – погана надійність і невиразне кермове управління).

Срібло в цьому рейтингу дісталося маленькому кросоверу Volkswagen T-Roc. Забратися так високо машині вдалося завдяки комфортній підвісці, високій посадці за кермом і хорошій шумоізоляції, але загальний бал трохи зіпсувала відсутність гостроти в управлінні.

Що стосується найкращого кросовера у 2023 році, то британці наділили цим званням ще один корейський “паркетник” – Kia Sportage. Першість у цьому ТОП-і йому вдалося здобути завдяки відмінному співвідношенню ціна/якість, а також приємному і просторому салону.

При цьому автори цього рейтингу не рекомендують розглядати до покупки такі кросовери як Ford EcoSport, а також SsangYong Rexton. За їхніми словами, перший поступається за багатьма показниками своєму родичу Ford Puma, а другий має “слабкий” і “грубий” двигун, а також дуже неприємну з точки зору жорсткості підвіску.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: