Honda випустила потужний 800-сильний гібридний «монстр» з модельному ряду CR-V

Підпишись на нас:

Хоча гібридна технологія колись стосувалася тільки нудних, повільних транспортних засобів, позбавлених задоволення, виробники суперкарів і гонщики Ле-Мана довели, що цю технологію можна використовувати, щоб зробити транспортні засоби більш захоплюючими. І зараз Honda намагається випробувати межі можливостей гібридної технології, що приносять задоволення.

Подробиці

Сьогодні автовиробник оголосив, що представить гоночну версію одного зі своїх найпростіших автомобілів, CR-V. Новачок отримав назву CR-V Hybrid Racer Project Car і над ним працюють Honda Performance Development, Auto Development Center і North America Auto Design Division американської Honda.

CR-V Hybrid Racer Project Car

Honda заявляє, що цей автомобіль, названий «неперевершеним високопродуктивним звіром», розвиватиме понад 800 к.с.. Вражаюче, але ця потужність більша, ніж у прототипу гоночного автомобіля Acura ARX-06, який переміг на 24-годинних перегонах Дейтони в січні. Ця машина, яка поєднує в собі 2,4-літровий двигун V6 з подвійним турбонаддувом і електродвигуни, обмежена нормативами до 671 к.с..

CR-V Hybrid Racer Project Car

Залишається незрозумілим, яка трансмісія буде приводити в дію майбутній проектний автомобіль Honda CR-V Hybrid Racer, але CR-V Hybrid 2023 року оснащено 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном, який поєднується з парою електродвигунів, які створюють відносно мізерні 204 к.с..

Окрім посилення потужності, новий концепт гоночної машини матиме величезні аеродинамічні елементи, такі як заднє антикрило. Він також матиме величезні розширювачі крил, багато кузовних панелей з вуглецевого волокна, досить стриманий інтер’єр з кермом у стилі гоночних автомобілів, а задня частина кузова свідчить про те, що він може мати центральне розташування двигуна.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: