Як за допомогою підручних засобів протерти внутрішню поверхню фари

Підпишись на нас:

Багато автовласників стикаються з такою проблемою, як запітніння оптики. Через це на внутрішній поверхні фар залишаються п’ятна. Один з автолюбителів розповів про власний ефективний метод усунення цієї проблеми.

Подробиці

Щоб очистити внутрішню поверхню оптики, необхідно обзавестися деяким підручним інструментом. Зокрема, будуть потрібні вологі серветки, тонка довга викрутка, м’який дріт довжиною 40-50 сантиметрів, а також неодимові магніти діаметром 8 міліметрів. Останні потрібно буде протягнути в отвори лампочок. На всю процедуру піде близько однієї години.

Насамперед необхідно вийняти з фар лампочки. Потім береться половина неодимових магнітів. Складаємо вчетверо вологу серветку і поміщаємо їх усередині тампона, що вийшов. Всю цю конструкцію міцно закручуємо дротом. При цьому самі магніти не потрібно обтягувати, вони повинні вільно бовтатися. Далі викрутка з тампоном просовується у фару через отвір для лампочки. З потрібного боку оптики примагнічуємо конструкцію та протираємо. Потім процес повторюється, тільки сухою тканиною.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: