Україна отримала від Німеччини надводні безпілотники Sonobot 5 і ППО IRIS

Підпишись на нас:

У рамках підтримки Німеччина надала Україні безпілотні надводні апарати Sonobot 5, повідомляє «Мілітарний».

Подробиці

Ці транспортні засоби в основному використовуються для обстеження водойм з метою виявлення таких предметів, як боєприпаси, що не вибухнули, та інші потенційно небезпечні об’єкти на морському дні.

Sonobot 5

Sonobot 5 виробляється німецькою компанією EvoLogics GmbH. Це невелика безпілотна платформа, яку можна гнучко адаптувати для гідрографічних досліджень у внутрішніх водах.

Компанія EvoLogics GmbH підкреслює інтелектуальну та високоінтегровану конструкцію Sonobot 5, яка забезпечує легке транспортування та розгортання однією людиною.

Sonobot 5

Оснащений підрулювачами та батареєю, яка забезпечує цілий день роботи, Sonobot 5 вважається одним із найменших і найбільш зручних у використанні автономних транспортних засобів, придатних для професійного використання багатопроменевого сонара.

Згідно з інформацією, опублікованою на офіційному веб-сайті уряду Німеччини, допомога також включає додаткову систему ракет (SLM) IRIS-T.

Зенітно-ракетний комплекс малої дальності IRIS-T SLM відомий своєю ефективністю у протидії повітряним загрозам і він посилить здатність України захищати свій повітряний простір.

Систему виробляє Diehl Defense, розташована в Юберлінгені, південна Німеччина. Ця система призначена для забезпечення покриття протиповітряної оборони середньої дальності та на великій висоті міських районів і військових об’єктів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: