Німці похвалили акумулятор хетчбека VW ID.3 після випробувань на довговічність

Підпишись на нас:

Одна з головних проблем, з якими стикаються власники електромобілів, невисока довговічність їхніх тягових акумуляторів. У Німеччині існує організація “ADAC”, яка в тому числі займається тестами батарей електрокарів. Останнім “пацієнтом” німців став місцевий хетчбек VW ID.3, який удостоївся від експертів похвали.

Подробиці

Машину експлуатували протягом 100 тисяч кілометрів в активному режимі, не дотримуючись рекомендацій Volkswagen щодо зарядки, і після подолання цієї позначки було збережено 93% ємності акумулятора.

У “ADAC” заявили, що підсумковий показник ємності батареї виявився в межах очікувань і перевершив багато інших популярних електромобілів, які тестувалися організацією раніше.

Німці похвалили акумулятор хетчбека VW ID.3 після випробувань на довговічність

Стверджується, що в рамках тестів експерти неодноразово використовували для поповнення акумулятора ID.3 швидкі зарядні пристрої, а також часто заряджали машину до 100 відсотків і залишали її підключеною до мережі (іноді на кілька днів), що не рекомендується автовиробниками.

Проте популярний німецький електричний хетчбек втратив лише 7% від загальної ємності батареї.

Незважаючи на позитивні відгуки на тяговий акумулятор, у експертів “ADAC” виявилося кілька претензій до ID.3.

Зокрема, “Фольксвагену” було рекомендовано збільшити потужність фірмової зарядки, зробити трансмісію машини більш ефективною, а також збільшити запас ходу ID.3 в холодну пору року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: