Рідкісний старий Mercedes-Benz AMG виставляють на продаж за 600 000 доларів

Підпишись на нас:

Один із 13 седанів Mercedes-Benz AMG «Hammer», виготовлених у Північній Америці, буде виставлено на аукціон 4 березня за ціною від 575 000 до 625 000 доларів.

Подробиці

Надзвичайно дорогий «Мерседес», на який ви дивитеся, покинув завод «Мерседес-Бенц» у вигляді седана 300 E. Ціна на той момент становила 39 500 доларів США. Коли він приземлився в США, його відправили до штаб-квартири AMG North America у Вестмонті, штат Іллінойс і перетворили на дике творіння, яке ви зараз бачите.

Завдяки аукціону Broad Arrow Auctions стало відомо, що автомобіль нещодавно пройшов реставраційні роботи під керівництвом Хартмурта Фейла, колишнього співробітника AMG, який фактично перетворив цей 300 E на Hammer багато років тому. Фейхл 12 років працював у AMG, а потім створив компанію RENNtech у Сполучених Штатах, яка займалася реставрацією цього екземпляру.

Mercedes-Benz AMG «Hammer»

Перетворюючи автомобіль AMG North America оснастила його 6,0-літровим атмосферним двигуном V8. Компанія також змінила головки на подвійну кулачкову систему з чотирма клапанами та поєднала V8 з новою трансмісією. Автомобіль розвиває вражаючі 385 к.с. і 564 Нм крутного моменту, що більш ніж удвічі перевищує початкові показники потужності та крутного моменту.

Mercedes-Benz AMG «Hammer» Mercedes-Benz AMG «Hammer»

Автомобіль було вдосконалено й іншими деталями. Вони включають в себе нову спортивну підвіску, 17-дюймові хромовані колеса, повний аеропакет Hammer, безліч дерев’яних елементів обробки по всій кабіні (включаючи ручку перемикання передач) і місткий акумулятор, який тепер знаходиться в багажнику.

Mercedes-Benz AMG «Hammer» Mercedes-Benz AMG «Hammer»

Нещодавня реставраційна робота, проведена RENNtech, обійшлася в цілих 79 000 доларів США. Автомобіль має пробіг 52 422 км. Як гадаєте, чи може даний автомобіль бути проданий за 625 000 доларів? Подібний йому 6.0 Hammer Coupe був проданий за 761 800 доларів у серпні минулого року.

Mercedes-Benz AMG “Hammer” почали випускати в 1986 році. Це був перший автомобіль від Mercedes-Benz, який отримав пакет настройки AMG, що складався зі збільшеного об’єму двигуна, покращеної системи випуску та інших модифікацій. AMG “Hammer” був базований на седані Mercedes-Benz W124 і був доступний в двох версіях – з 360-сильним V8 та з 390-сильним V8. Випуск цих автомобілів тривав до 1994 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: