Одним ударом дві цілі: ЗСУ з БПЛА знищили російську установку «Метеорит» та окупантів

Підпишись на нас:

Левову частку знищеної техніки на фронті мають саме оператори БПЛА. За допомогою цих літальних апаратів ЗСУ не лише знищують техніку окупантів, а й живу силу.

Одним ударом дві цілі: ЗСУ з БПЛА знищили російську установку «Метеорит» та окупантів
Днями 47-а окрема механізована бригада Збройних сил України показала відео, де видно як бійці знищили російську установку розмінування УР-77 «Метеорит» поблизу села Красногорівка (Донецька область).
Спочатку ціль було вистежено розвідувальним БПЛА, далі дані передались до оператора безпілотних літальних апаратів, котрий направив FPV-дрон до цілі. Цікаво, що ніхто з окупантів не помітив наближаючийся дрон, а тому він спрацював прямо в ціль.

До місця події дрон-камікадзе проводжав розвідувальний БПЛА, котрий зазняв все. На відео видно, як дрон наближається до цілі, скидує бомбу та як «Метеорит» охопило полум’ям. Одним ударом ЗСУ вдалось не лише уразити тезніку, а й ліквідувати живу силу окупантів.

«Видовищне відео. Горить-палає ворожа техніка на Авдіївському напрямку. Підтвердження цього — відео з окулярів операторів роти ударних БПЛА», — прокоментували відеоролик захисники.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: