Toyota аносувала пікап FJ Bruiser із 735-сильним мотором, який підготовлений для бездоріжжя

Підпишись на нас:

З унікальним проектом на виставці SEMA планує виступити японський бренд Тойота. Як стало відомо, тут публіці буде показано унікальний пікап Toyota FJ Bruiser 2024, побудований на базі FJ45 Pickup Truck. Новинка отримала вражаючі характеристики і не менш оригінальний дизайн. Виглядає шоу-кар дійсно незвично.

Подробиці

Toyota FJ Bruiser отримав екстремальний зовнішній вигляд, що вказує на відмінні позашляхові характеристики. Загалом, це підтверджується відповідним оснащенням. Автомобіль отримав чотириступеневу роздавальну коробку і гусеничний двигун V8, який забезпечує віддачу в межах 735 кінських сил. Крім цього, пікап має кастомне трубчасте шасі, 42-дюймові позашляхові шини і амортизатори Fox.

На виставці SEMA показано пікап Toyota FJ Bruiser із 735-сильним мотором

При цьому кузов розробники залишили без змін, шо надає автомобілю унікальний зовнішній вигляд. Особливий акцент зроблено на тому, що автомобіль може не тільки розганятися до вражаючих 265 км/год, а й доволі тихо «крастися» по пересічній місцевості.

На виставці SEMA показано пікап Toyota FJ Bruiser із 735-сильним мотором

Похвалитися такими можливостями поки що не може жоден аналогічний пікап. Гусенична система CAMSO значною мірою підвищує позашляхові параметри Toyota FJ Bruiser. Усередині пікапа встановлені зручні ковшоподібні сидіння MOMO Daytona EVO з картатою оббивкою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: