ЗСУ знищили другу з початку повномасштабної війни російську систему радіоелектронної боротьби «Красуха-4»

Підпишись на нас:

Українські військові успішно знищили в Запорізькій області одну з найсучасніших і найбоєздатніших російських систем радіоелектронної боротьби «Красуха-4», повідомляє спеціалізоване військове видання «Мілітарний».

Подробиці

Українські військовослужбовці за підтримки безпілотних літальних апаратів (БПЛА) 14-го окремого полку безпілотних літальних апаратів виконували цю операцію. Розвідувальні безпілотники зіграли вирішальну роль у виявленні прихованих позицій росіян у лісистій місцевості.

Російські військові намагалися прикрити свою техніку від розвідки маскувальними сітками.

Це другий випадок виявлення такого комплексу російських військ з моменту їх повномасштабного вторгнення в лютому 2022 року.

Повна «Красуха-4» являє собою двокомпонентну систему, яка складається з модуля командного пункту і системи радіоелектронної боротьби, встановлених окремо на двох вантажівках.

Згідно з повідомленнями російських державних ЗМІ, система радіоелектронної боротьби «Красуха-4» має значний діапазон впливу, здатний порушувати електроніку та радіолокаційні системи ворожих сил на відстані від 150 до 300 кілометрів (приблизно 93-186 миль) у будь-якого напрямку, в залежності від різних факторів зовнішнього середовища.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: