Кабріолет Lexus перетворили на міні-пікап

Підпишись на нас:

Lexus SC другого покоління (2000-2010) — не найпрактичніший автомобіль, але власник із США знайшов спосіб додати додаткове місце для вантажу. Результатом такого намагання є Lexus SC, який унікально поєднує в собі зроблене на замовлення заднє ліжко та висувний дах японського родстера з приводом V8.

Подробиці

Дві фотографії нетрадиційної конструкції були опубліковані на Reddit, що викликало неоднозначні коментарі. Деякі користувачі вважають це крутою ідеєю, а іншим зовсім не подобається. Що стосується того, як це сталося, можливо, що хтось мав пошкоджений Lexus SC 430 із цілою передньою частиною, що стало підставою для переобладнання.

Lexus SC 430

Lexus SC ute зберігає оригінальні панелі кузова аж до середньої стійки. Це означає, що висувний дах неушкоджений, як і вся передня частина, крила та двері. Колісна база також залишилася незмінною, як і обмежений дорожній просвіт і фірмові легкосплавні диски.

Передбачувано, модифікації зосереджені на задній частині, яка позбавляє м’якого дизайну родстера для більш спартанського та утилітарного макета. Металеві панелі були розміщені з боків у поєднанні з плоскими дверима багажника на розтягнутому задньому звисі. Завершальним штрихом є задні ліхтарі від вантажівок і стандартні подвійні вихлопні труби, які, безумовно, додають привабливості. Всю задню конструкцію залишили нефарбованою для створення ефекту в стилі Cybertruck , хоча це може бути лише тимчасовим рішенням, поки машина не отримає новий колір.

Lexus SC 430

Про модифікації силової установки автомобіля нічого не повідомляється. Зверніть увагу, що Lexus SC 430 був оснащений 4,3-літровим двигуном V8 потужністю 288 к.с. і 430 Нм  крутного моменту, який поєднувався виключно з автоматичною коробкою передач, яка передавала потужність на задню вісь.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: