Китайська армія отримує новий тип бойових машин піхоти з нетиповим розташуванням прицілу

Підпишись на нас:

Сухопутні війська Народно-визвольної армії Китаю отримали новий тип колісної бойової машини піхоти.

Подробиці

Нещодавно в китайських соцмережах з’явилася серія фотографій, що демонструють нову колісну броньовану машину 8×8, вдосконалену версію машини ZBL-08.

Деякі аналітики ідентифікували це як «бойову машину піхоти типу 19», оснащену 30-мм безпілотною вежею. Окрім вежі, машина оснащена протитанковими керованими ракетами (ПТРК) і 5,8-мм спареним кулеметом.

Китайська армія отримує новий тип бойових машин піхоти з нетиповим розташуванням прицілу

Представлення цієї вдосконаленої бойової машини піхоти свідчить про прагнення Китаю модернізувати свої сухопутні сили та розширити їхні можливості для майбутніх бойових дій.

Нещодавно помічена бойова машина піхоти викликала значний інтерес і цікавість серед військових оглядачів та ентузіастів. Завдяки найсучаснішому дизайну БМП оснащена безпілотною вежею, що відрізняє її від багатьох інших броньованих машин.

У своїй публікації Девід Ван сказав, що одним з унікальних аспектів Type 19 є розташування прицілу навідника в незвичному місці. Приблизно 80% прицілу навідника приховано під головним щитом гармати, що свідчить про нетрадиційну конфігурацію бронетанкових флотів Сухопутних військ Народно-визвольної армії (PLAGF).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: