В Німеччині завершили навчання на БМП Bradley понад 600 військовослужбовців ЗСУ

Підпишись на нас:

У Німеччині закінчила курс підготовки перша група українських військовослужбовців. Про це повідомили у прес-службі Міністерства оборони США.

Подробиці

Навчання 635 військовослужбовців ЗСУ проходило на полігоні Графенвер, де проводять навчання та американські сухопутні війська, що дислокуються в Німеччині. Українських військових навчали керувати БМП Bradley. Крім того, вони пройшли курси загальновійськової та тактичної підготовки.

Наразі американські військові інструктори вже розпочали підготовку наступної групи військовослужбовців ЗСУ. У ній налічується 710 осіб, їх навчатимуть експлуатації БМП Bradley та САУ M109 Paladin.

Наступного тижня навчання на полігоні Графенвер розпочне третя група українських військовослужбовців. Її чисельність – 890 осіб, а навчатимуть цих солдатів експлуатації колісних броньованих машин Stryker.

Таким чином США у співпраці з Німеччиною щільно взялися за підготовку українських екіпажів для військової техніки західного виробництва – самохідних артилерійських установок, бойових машин піхоти, бронеавтомобілів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: