В Україні закриються десятки заправок відомої мережі АЗС

Підпишись на нас:

Днями стало відомо про рішення податківців відкликати ліцензії у низки автозаправок мережі Avantage7. Без правовстановлюючих документів залишилася 71 станція в Україні, включно з 18 у Києві. У столиці продовжать функціонувати лише дві АЗС зазначеного бренду.

Подробиці

Прес-служба Avantage7 поділилася наведеною вище інформацією на своєму фейсбук-акаунті. За даними спікерів компанії, главк ДПС у Київській області анулював дозволи на діяльність через формальну причину – затримку з наданням змін у юридичній адресі. У жовтні компанія перенесла свій головний офіс із Києва до Вінниці, але процес розгляду відповідних документів затягнувся. Коли закінчився термін, податкова скасувала ліцензії для 18 заправок у регіоні.

Avantage7 висловила невдоволення ситуацією, вказавши на те, що заправки перестануть функціонувати вже завтра. У компанії пригрозили подорожчанням автогазу до 32 грн. Причини анулювання ліцензій у мережі вважають надуманими.

Нагадаємо, що минулого місяця Avantage7 платила податки за ставкою 44 коп./літр пального, що майже в 4,5 раза нижче порівняно з конкурентами (мережа ОККО, зокрема, платила майже 2 грг/л.) Тоді податківці також відкликали ліцензії для 53 заправок бренду.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: