Компанія Subaru опублікувала тизер нового покоління одного зі своїх кросоверів: можливо це Forester

Підпишись на нас:

Компанія Subaru готує чергову новинку. Повідомляється, що цей автомобіль буде представлений на виставці в Лос-Анджелесі. Поки що не відомо, про який саме кросовер ідеться. Це може бути Forester або Ascent 2025 модельного року.

Подробиці

Варто сказати, що японський бренд в останні кілька місяців перебуває на слуху. Компанія вже випустила кілька цікавих новинок. Тепер же виробник готується показати оновлений продукт наступної генерації. Відбудеться це в рамках автосалону в Лос-Анджелесі. Поки що в Мережі опубліковано лише одне зображення майбутньої новинки. На ньому можна побачити тільки колесо автомобіля. При цьому сама компанія називає новинку кросовером, що дещо звужує коло припущень.

Компанія Subaru опублікувала тизер нового покоління одного зі своїх кросів

Нагадаємо, наразі модельний ряд кросоверів Subaru складається з Forester, Crosstrek, Outback, Ascent і Solterra. Другий і третій автомобілі відпадають, оскільки вони відносно недавно пережили оновлення. Також зі списку можна виключити електрокросовер Solterra, оскільки його виробництво стартувало тільки минулого року. Тому залишаються лише Forester і Ascent. Актуальні версії цих моделей випускаються з 2019 року, тому компанія може задуматися про зміну покоління для них.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: