Забудьте про заправки: перші електричні кросовери Nissan з’явилися в Україні

Підпишись на нас:

На українському ринку з’явилися перші е-кросовери від Nissan. Один із них – Ariya – є першим повністю електричним кросовером розробника. Новинка покликана продовжити успішні традиції легендарної моделі моделі Leaf.

Подробиці

Nissan Ariya має динамічний силует зі спадаючою лінією даху, повністю світлодіодною оптикою та новою емблемою на передній панелі з підсвіткою. Базою для е-мобіля виступає нової електрична платформа авторства альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi.

Перші електричні кросовери Nissan з'явилися в Україні

Новинка доступна для придбання з двома варіантами батарей і приводу – на 63 кВт/год. і 87 кВт/год.; передній привід з одним електродвигуном і повний – з двома.
Ariya, що засвітилася в Києві, оснащена потужним акумулятором і одним електромотором на 242 “конячки”. Ця версія має запас ходу до 500 км (за WLPT), розганяється до сотки км/год за 7,6 сек. і має максимальну швидкість 160 км/год.

Nissan Ariya також пропонує швидку зарядку: стандартна бортова на 7,4 кВт дає змогу повністю зарядити батареї за 14 годин, а зовнішня станція постійного струму в 130 кВт лише за 15 хв. забезпечує зарядку до 80%.

Перші електричні кросовери Nissan з'явилися в Україні

У салоні є пара 12,3″ дисплеїв на фронтальній панелі. Також Nissan Ariya може комплектуватися системою ProPilot 2.0, яка дає змогу автомобілю рухатися трасою, звільнивши водія від необхідності утримувати кермо.

В Україні Nissan Ariya доступний для замовлення за ціною від $32 000 за найпростішу з версій.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: