Для ЗСУ модернізують пікап Toyota та створять бойову машину

Підпишись на нас:

Збройні сили України відточили свою майстерність у боротьбі з ворогом на різноманітній техніці, і чим більше її, тим краще. Стало відомо, що українська армія отримає нові машини, що будуть допомагати боротися з повітряними цілями.

Нові “тачанки” стануть у нагоді при боротьбі з дронами-шахідами, що активно використовуються росіянами проти мирного населення України.

Країни-партнери допомагають українцям всіма можливими ресурсами, а нещодавно стало відомо, що Нідерланди та Чехія посилять допомогу Збройним силам України та нададуть мобільні системи протиповітряної оборони. Radio Prague International повідомляє, що з таким повідомленням виступив заступник міністра оборони Чехії – Даніель Блажковець.

Нідерланди планують оплатити виробництво модернізованих пікапів Toyota, що матимуть два швидкострільні кулемети, які будуть здатні вражати дрони на відстані до 2 км.

Крім модернізованих автомобілів, Чехія гарантує забезпечити постачання боєприпасів до машини. Мова йде про техніку під назвою “Victor”, що створена з пікапа Toyota та обладнана зенітною кулеметною установкою ЗПУ-2.

Цікавий факт, у 2022 році саме на таку автівку збирала кошти одна з волонтерських організацій. Ініціатива зібрала кошти на 15 машин для ЗСУ та мала назву “Подарунок Путіну”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: