Нова ізраїльська бойова машина піхоти Eitan вперше задіяна у наземному штурмі Гази

Підпишись на нас:

Нові фотографії, нещодавно опубліковані Армією оборони Ізраїлю (IDF), свідчать про перше бойове розгортання восьмиколісного бронетранспортера Eitan. Ці бойові машини були помічені під час наземного штурму сектора Газа.

Подробиці

Eitan, розрахований на перевезення до 12 солдатів і спочатку був випробуваний піхотною бригадою Nachal, що свідчить про його важливість у сухопутних силах ЦАХАЛу. Це знаменує собою вагомий крок у прогресі машини від розробки та випробувань до її активного використання в реальних бойових сценаріях.

БМП Eitan

Однією з основних цілей програми Eitan є заміна застарілих бронетранспортерів (БТР) M113 і бойових машин піхоти (БМП) ЦАХАЛу. Eitan отримав потужний двигун потужністю 750 кінських сил і здатний розвивати швидкість до 90 кілометрів на годину, він є значним кроком вперед у плані мобільності та вогневої потужності. Примітно, що він має колеса, а не гусениці. Це підвищує маневреність БТР і загальну продуктивність.

Будучи одним із найбільш технологічно передових бронетранспортерів у світі, Eitan пропонує підвищений захист, мобільність і вогневу міць, що відповідає стратегічним цілям ЦАХАЛ на сучасному полі бою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: