Автомобіль на три колеса: презентовано нестандартний спорткар

Підпишись на нас:

Новинка від компанії Polaris – заряджений триколісний спорткар Slingshot Roush Edition з 203-сильним двигуном та доопрацьованою підвіскою. Спереду авто встановлені чотирипоршневі гальма Brembo, що на високих швидкостях забезпечують блискуче гальмування.

Версія Roush Edition має верх Slingshot Excursion Top, удосконалені накладки на педалі Sparco та кермове колесо з акцентами. Slingshot Roush Edition має автоматичну коробку передач AutoDrive або п’ятиступінчасту МКПП. Перемикачі виготовлені з композитного матеріалу, що надає відмінний зворотний зв’язок.

Комплектація стандартного автомобіля має 7-дюймовий інформаційно-розважальний дисплей з навігацією, підтримкою Apple CarPlay та потужною аудіосистемою з підсилювачем.

Polaris Slingshot Roush Edition має 2-літровий чотирициліндровий бензиновий двигун з потужністю 203 к. с. і 195 Нм крутного моменту. Розганяється авто від 0 до 100 км/год за 4,9 секунди, а його максимальна швидкість становить 201 км/год.

Polaris Slingshot Roush Edition має наступні габарити:

  • Довжина – 3800 мм;
  • Ширина – 1980 мм;
  • Висота – 1318 мм;
  • Колісна база – 2667 мм.

Власники Polaris Slingshot Roush Edition мають можливість оснастити салон машини сидінням з підігрівом та охолодженням, аудіокомплектом Stage 3 із вбудованими динаміками та заднім крилом червоного кольору.

Спорткар Polaris Slingshot Roush Edition на механіці обійдеться власнику від 37 349 доларів. Версія з автоматичною коробкою передач коштуватиме від 39 499 доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: