У Мережі показали повноприводі поліцейські Toyota bZ4X з запасом ходу 400 км

Підпишись на нас:

Toyota почала продажі свого першого серійного електричного кросовера bZ4X в середині 2022 року. Відтоді машина, спроектована спільно з інженерами Subaru, встигла зарекомендувати себе як вельми популярна.

Подробиці

Втім, використовувати її в різних державних службах поки що ніхто не наважувався. Однак напередодні стало відомо, що такі “паркетники” закупили для поліції Лондона.

Автомобілі використовуватимуться як патрульні. Японському “батарейному” SUV належить займатися патрулюванням загалом 28 парків, відкритих просторів і кладовищ. Машини також будуть задіяні для майбутніх карнавальних заходів.

У Мережі показали поліцейські Toyota bZ4X: на них їздитимуть правоохоронці Лондона

Як заявляють у лондонській поліції, їхній вибір припав на bZ4X через розміри і наявність повнопривідної трансмісії.

Кросовер має невеликі габарити, що дають змогу проїжджати через шлюзи і вздовж пішохідних маршрутів у громадських парках, але достатніми, щоб умістити всередині все обладнання, необхідне для правоохоронців.

Крім того, в процесі вибору враховували, зокрема, екологічні переваги електромобіля, який завдяки відсутності вихлопних газів підходить для патрулювання зелених зон набагато краще, ніж бензинові та дизельні машини.

У Мережі показали поліцейські Toyota bZ4X: на них їздитимуть правоохоронці Лондона

Поліцейські Toyota bZ4X відрізняються від масових наявністю спеціальної лівреї, а також “люстри” на даху і сирени. Усередині таких кросоверів встановлено спеціальні системи навігації та рації.

Приводить у рух лондонські електричні кросовери два електромотори, що сумарно видають 215 кінських сил потужності. Зв’язку їм становить тягова батарея на 71,4 кВт/год, що забезпечує запас ходу до 411 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: