Volkswagen і Audi зупинили випуск автомобілів: не вистачає однієї важливої деталі

Підпишись на нас:

Як повідомляють закордонні ЗМІ, німецька компанія Volkswagen зупинила випуск моделей електричного сімейства ID. Це пов’язано з тим, що бренду бракує однієї дуже важливої деталі, а саме двигунів.

Подробиці

Виробництво «зелених» моделей призупинено німецьким брендом ще 9 листопада. Як стало відомо, від цього рішення постраждало чотири автомобілі електричного сегмента. А причиною стала відсутність необхідної кількості силових агрегатів для підприємства. Крім Volkswagen ID.4 та ID.5 було припинено складання Audi Q4 e-Tron та Q4 Sportback e-Tron. Всі ці автомобілі комплектуються електричними установками, а виробництво таких моторів на заводі в Касселі в даний час обмежено.

Повідомляється, що компанія планує вирішити цю проблему за три тижні. До речі, не тільки Volkswagen зазнає складнощів із випуском «зелених» машин. Так, американський Ford призупинив будівництво підприємства з виробництва акумуляторних батарей у Маршаллі, штат Мічіган. Більше того, згідно з опублікованими компанією фінансовими результатами, збитки в сегменті електрокарів за весь рік можуть становити 4,5 млрд доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: