Рідкісний японський автомобіль відмили після 22 років стояння в гаражі

Підпишись на нас:

За межами США виробництво Datsun 260Z було обмежено приблизно чотирма роками, що робить його відносно рідкісним в інших країнах світу. Один із тих небагатьох класичних спортивних автомобілів залишився покинутим у гаражі та потрапив до рук WD Detailing.

Подробиці

Це був спортивний автомобіль з об’ємом двигуна 2,6 літра і потужністю близько 162 к. с.. Datsun 260Z мав задній привід і п’ятиступінчасту коробку передач. Він був дуже популярним у свій час завдяки своєму дизайну та характеристикам, які забезпечили чудові водійські враження. Сьогодні він є досить рідкісним колекційним автомобілем, а його вартість може суттєво відрізнятися у залежності від стану автомобіля та ринкових умов.

Історія знахідки Datsun 260Z в гаражі полягала в тому, що салон, де продавали ці авто закрився і купа Datsun опинилися в гаражах та на складах. Майку, одному з співробітників WD Detailing, випадково пощастило побачити один і взяти його для свого відео, а також здивувати свого ділового партнера Брента.

Один із предків нинішнього Nissan Z 22 роки простояв у бруді. Але під усім тим брудом ховався прекрасний блакитний колір, який Майк і Брент із захватом показали. Всередині і зовні було багато роботи, яку потрібно було зробити. І це був самий виснажливий процес для них, але в відео за цим приємно спостерігати.

Зрештою, Майк і Брент були в захваті від роботи, яку виконали з Datsun 260Z 1974 року випуску. Машина виглядала майже новенькою. Залишається лише одне питання – чи зможуть вони її завести. Але поки в цьому відео даний момент не уточнюється.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: