Україна отримає 50 бойових машин M2 Bradley

Підпишись на нас:

Збройні сили України найближчим часом отримають щонайменше 50 бойових машин M2 Bradley у рамках нового пакету військової допомоги. Про це вперше повідомило видання Reuters з посиланням на двох американських чиновників.

Подробиці

Тільки но Джо Байден заявив, що БМП Bradley можуть потрапити в Україну, як наступного дня з’явилась інформація про кількість бойових машин, які найближчим часом допоможуть українцям виборювати перемогу.

Армія США має тисячі «Бредлі». Бойова машина M2 Bradley — це гусенична і легкоброньована машина, яка легко пересувається по пересіченій місцевості. «Бредлі» з броньованим захистом призначений для перевезення піхоти або розвідників, одночасно забезпечуючи прикриття вогню для придушення військ і бронетехніки противника.

Сполучені Штати посилають в Україну все більш потужну зброю. У міру того, як війна прогресувала та потреби України змінювалися, до Києва було доставлено більш складні системи озброєнь, у тому числі високомобільні артилерійські ракетні системи (HIMARS) і національні передові зенітно-ракетні системи (NASAMS).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: