Унікальний Mercedes 300 SL пройшов через «детейлінг»

Підпишись на нас:

Mercedes-Benz 300 SL є культовим автомобілем. Він є символом прихильності німецької марки до інженерної досконалості та інновацій у дизайні. Зокрема, 300 SL Roadster є рідкісною перлиною, яка є вершиною модельного ряду 300 SL.

Подробиці

Один із небагатьох  родстерів 300 SL, який зображено у відео на цій сторінці, має свою унікальну історію володіння ним. Раніше він належав члену Gullwing Group International (організація, яка займається підтримкою власників і колекціонерів рідкісних автомобілів, зокрема тих, які були випущені в обмеженій серії) і використовувався в поїздках на тури та заходи Gullwing Group.

Якщо цю машину продадуть на аукціоні, ми майже впевнені, що за неї зажадають непогану суму готівкою, і це справедливо.

Потрапивши в I AM Detailing на YouTube 300-ий SL Roadster пройшов процес реставрації. Весь процес реставрації був свідченням незмінної цінності автомобіля та важливості збереження його оригінальності.

Майстри вирішили зберегти патину 300 SL Roadster і оригінальний інтер’єр, тоді як екстер’єр і механічні компоненти були відновлені. Обидва процеси підкреслюють важливість досягнення балансу між реставрацією та збереженням.

Тим часом ходова частина, колісні колодязі та моторний відсік пройшли чистку сухим льодом. Було також застосовано нове захисне покриття – і те, і інше було критично важливим кроком для забезпечення того, щоб автомобіль залишався в первозданному стані.

Глибока деталізація салону також була виконана, щоб переконатися, що цей легендарний класичний автомобіль зберіг свій первісний шарм. Хромовані та пластикові частини також були відполіровані, щоб додати їм візуальної привабливості. Тепер після обробки деталей залишився лише один крок – відправити автомобіль до центру Mercedes-Benz Classic для повного обслуговування та перевірки, що є важливими кроками для забезпечення його ідеальної форми.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: