Nissan 100NX 1990 року спробували вперше за 16 років завести

Підпишись на нас:

Nissan 100NX це компактне спортивне купе, яке було частиною модельного ряду бренду на початку 1990-х років. Екземпляр в відео нижче прожив дуже важке життя. Він простояв 16 років без руху і перше, що спробували зробити з цією знахідкою – запустити двигун.

Подробиці

Судячи з номерних знаків на автомобілі, цей Nissan з Естонії. Його дах відсутній, всередину було занесено багато снігу і дощу. На сидіннях росте мох. Крім того, зникло заднє колесо з боку водія, через що автомобіль буквально вріс в землю. Значна іржа  по кузові переросла в великі діри.

Під капотом у цього автомобіля встановлений 2,0-літровий чотирициліндровий двигун Nissan SR20DE з подвійним розподільним механізмом і впорскуванням палива. Незважаючи на значні пошкодження екстер’єру автомобіля, під капотом все виглядає відносно добре. Витягування свічок і встановлення нової батареї показали , що іскра все ще йде до циліндрів.

Наступний крок – облаштування тимчасового джерела палива. Немає жодного способу, щоб цей двигун працював на 16-річному бензині, який є в баку. Під час прокручування двигун спочатку не заводився, але удари по паливній рампі нарешті повертає силову установку до життя. Тим часом з вихлопної труби вилітає купа сміття. Там трохи цокають клапани, але силовий агрегат здається доволі живим.

У цьому відео показано лише запуск двигуна. Цей Nissan ще далекий до повноцінної поїздки. Здається, що задня підвіска зламана, і гальма потребують значного ремонту. Однак багато електричних систем все ще працюють, включаючи фари, стоп-сигнали, склопідйомник з боку водія та деякі інші засоби комфорту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: