Дизайн нового Renault Duster показали за 2 тижні до презентації

Підпишись на нас:

Компанія Renault готується до прем’єри нової генерації кросовера Duster, який з переходом у наступне покоління має помітно змінитись як зовні, так і технічно. Яких змін чекати у його дизайні вже відомо. Зображення серійного кросовера “злили” за 2,5 тижні до його прем’єри (вона відбудеться 29 листопада) журналісти французького офісу видання “Motor1”.

Подробиці

Судячи з опублікованої візуалізації, зовнішній вигляд нового Дастер буде значною мірою натхненний концепт-каром Bigster. При цьому між машинами виявиться велика різниця. Прототип мав довжину 4,6-метра, тоді як відстань від бампера до бампера у випадку з новим Duster складе близько 4,4-метра.

Новий Renault Duster

Серійна версія кросовера отримає спортивний передній профіль з високою лінією капота, Y-подібними світлодіодними фарами в стилі того ж «Бігстер», а також вузькими радіаторними ґратами, що відмінно поєднуються з оптикою.

Крім того, «паркетнику» дістанеться великий бампер з вигнутими лініями, в якому виявиться два вертикально розташовані вентиляційні отвори по обидві його сторони.

Профіль машини вперше отримає купеподібний формат. У цій частині відмінності між новим та актуальним Duster зведуться до більш агресивного пластикового обвісу, прихованих дверних ручок позаду та колісних арок прямокутної форми.

Корма нового покоління Duster зможе похвалитися спортивнішим дизайном, ніж у випадку з його попередником. Позаду машини з’являться великі задні двері, нова сучасна система світлодіодного освітлення та значний за розміром спойлер.

Щодо його технічної сторони, то кросовер буде побудований на модифікованій версії платформи CMF-B, яка лежить в основі Renault Clio, Renault Captur та Renault Arkana. Машину запропонують із трьома варіантами двигунів.

Новий Renault Duster

Автомобілі базових комплектацій оснащуватимуться літровим бензиновим турбомотором на 120 кінських сил, тоді як дорожчі отримають під капот гібридну силову установку на 140 к.с., що працює на базі 1,2-літрового бензинового ДВС. На вершині гами розташується 1,3-літровий бензиновий турбомотор, що видає 170 “сил”.

У продажу новий Renault Duster з’явиться на початку наступного року і в перспективі має шанси дістатися російського ринку, якщо на той час ще діятиме дозвіл на паралельний імпорт.

Джерело:Motor1

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: