Бюджетний електричний кросовер Suzuki вперше засвітився на відео

Підпишись на нас:

На початку цього року відбулася прем’єра нового кросовера Suzuki, який отримав ім’я eVX. Концепт-кар, заявлений запас ходу якого становив 550 кілометрів, був показаний на автосалоні в Індії. Майже через рік японці непогано просунулися в підготовці серійної версії цієї моделі. І нещодавно її вдалося вперше зняти на відео.

Подробиці

Тестові прототипи товарного Suzuki eVX сьогодні їздять як дорогами Індії, так і Європи. Приміром, минулого тижня машину сфотографували в Польщі. І це не дивно, з огляду на те, що новинка має статус глобальної моделі і продаватиметься, зокрема, в “Старому Світі”.

Дебютний електричний кросовер Suzuki вперше засвітився на відео

Усі машини для випробувань, що потрапляють у кадр, одягнені в щільне маскування, що не дає змоги роздивитися їхній екстер’єр. Але навіть з урахуванням цієї обставини є підстави вважати, що серійний кросовер виявиться близьким за дизайном до концепт-кару.

Дебютний електричний кросовер Suzuki вперше засвітився на відео

У прототипів проглядається така сама глуха радіаторна решітка, оточена L-подібними фарами, а також агресивний бампер з безліччю різких ліній і вигинів.

Дебютний електричний кросовер Suzuki вперше засвітився на відео

Розміри “паркетника” повинні скласти 4,3-метра в довжину, 1,8-метра завширшки і 1,6-метра у висоту, а колісна база розтягнутися на 2,7-метра.

Про техніку машини поки що сказати щось певне складно. Найімовірніше, кросовер продаватимуть із тяговою батареєю ємністю 60 кВт/год, яка забезпечить запас ходу на 150 кілометрів менший, ніж було заявлено на презентації концепт-кара.

У продаж Suzuki eVX надійде ближче до середини 2024 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: