Власник детейлінг-студії показав найбрудніший Volkswagen у його портфоліо

Підпишись на нас:

Деякі автовласники вважають автомобілі лише засобом пересування з точки “А” в точку “Б”, тому ставляться до чистоти всередині них відповідним чином. Але часом це переходить усі межі. Про один із таких випадків повідав власник детейлінг-студії у Великій Британії “Premier Shine Detailing”, до якої на приведення до ладу салону приїхав седан Volkswagen.

Подробиці

На фотографіях, зроблених фахівцем, який приймав машину, відкрилася картина, яка шокувала навіть досвідчених співробітників сервісу.

За словами власника бізнесу, за 11 років, що він керує власною компанією, він побачив чимало брудних автомобілів, але жоден з них не був схожий на VW, який приїхав на прибирання наприкінці жовтня.

Власник детейлінг-студії показав найбрудніший автомобіль у його портфоліо (багато фото)

Внутрішнє оздоблення машини було настільки забруднене, що здавалося вона щойно вибралася з болота.

Всюди всередині був бруд упереміш із сіном, який вкривав “колодязі” приладової панелі таким шаром, що крізь нього нічого не було видно, а також килимки машини і ковролін, в’ївлись в останній дощенту.

Крім того, автомобіль був завалений сміттям, включно з обгортками від цукерок, пляшками від ліків, а також шприцами і різними квитанціями.

Власник VW, який приїхав на прибирання, пояснив жахливий стан внутрішньої частини машини тим, що її довгий час використовували як робочий автомобіль.

Власник детейлінг-студії показав найбрудніший автомобіль у його портфоліо (багато фото)

Для того, щоб привести автомобіль до ладу, співробітникам знадобилося сім годин невпинної роботи і дуже багато літрів всіляких очищувачів. Але результат того вартий і VW повернувся майже до того стану, в якому колись зійшов з конвеєра. Оцінити його можна на фотографіях нижче.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: