ЗСУ отримали 12 вантажівок підвищеної прохідності

Підпишись на нас:

Всі регіони, волонтерські організації та всі українці продовжують працювати та наближувати перемогу. Так нещодавно стало відомо, що на фронт відправлено 12 автівок підвищеної прохідності, що були придбані за ініціативи міської ради Дніпра.

Подробиці

Дніпро безупинно допомагає захисникам України. У міській раді повідомили, що за рахунок міського бюджету та приватних благодійників було зібрано кошти на машини для фронту.

ЗСУ отримали 12 вантажівок підвищеної прохідності

Авто для Збройних сил України оснащені економічними дизельними двигунами та мають вантажопідйомність до 2 тонн. Всі 12 автомобілів перед відправкою на фронт пройшли технічний огляд, перебувають у робочому стані та готові до виконання бойових завдань.

ЗСУ отримали 12 вантажівок підвищеної прохідності

Борис Філатов, мер Дніпра, зазначив, що за майже 12 місяців повномасштабної війни місто придбало та передало Збройним силам України близько 600 одиниць різноманітної техніки. Серед цих автівок пікапи, вантажівки, машини швидкої допомоги та автобуси.

За словами мера, на цьому вони зупинятись не планують. Адже вже законтрактована нова партія машин, що невдовзі приїдуть в Україну, пройдуть всі огляди та будуть відправлені на передову.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: