Тюнінгована Skoda Octavia 1963 року виставлена на продаж

Підпишись на нас:

Новий раритетний лот з’явився на сайті ebay. Цього разу один з користувачів виставив на продаж модифіковану Skoda Octavia 1963 року випуску. Унікальна автівка оцінена в 6800 доларів.

Авто привертає до себе увагу відмінним виглядом, хоча йому 60 років, а чорно-білий кузов округлої форми затримує на собі погляд. Машина має широкі крила, великі колеса та удосконалений передній бампер. Але, за словами власника, це не єдиний приємний сюрприз, що очікує нового власника.

Автомобіль має традиційний двигун, але власник замінив його на 4,4-літровий восьмициліндровий двигун від BMW 540i E39. Він пов’язаний з коробкою автомат і видає 286 к.с. потужності та 420 Нм крутного моменту. Якщо заглянути в салон автомобіля, то можна побачити спортивні сидіння. Також власник наголошує на підсиленні кузова.

Модернізацію автомобіля здійснено польським механіком Гжегожем Мельничуком у 2015 році. За 8 років експлуатації Skoda Octavia не отримала жодних змін, ні вікових, ні механічних. Є один цікавий факт – машину неодноразово показували на автомобільних виставках. В описі сказано, що авто поставлено на облік та застраховано. Також нещодавно машина пройшла техобслуговування.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: