В Україну приїхали 8 САУ Archer: скільки бійців потрібно для керування машиною

Підпишись на нас:

Українські військові повернулись в Україну з Швеції, де проходили навчання на САУ Archer.

«Це був напружений період. Я вважаю, що в тих умовах, які ми мали, ми досягли хороших результатів», – прокоментував навчання начальник Боденського артилерійського полку Стефан Сьоберг.

В Україну приїхали 8 САУ Archer: скільки бійців потрібно для керування машиною
В Швецію було відправлено 100 військових, котрі навчались керувати САУ Archer. Для управління установкою потрібно 24-32 артилеристи, однак знання отримало більше хлопців, адже потрібні бійці для обслуговування та ремонту техніки, підвозу палива чи боєприпасів, управління та навчання командирів ланки батареї.

Відмо, що для управління американською САУ М109 потрібно 5-6 бійців екіпажу, однак на навчання поїде також 100 військових.

Саме тому можна зробити висновок, що високий рівень автоматизації САУ Archer не сильно зменшує кількість особового складу батареї. За 200 секунд установка випускає 21 снаряд і за 14 секунд покинути позицію.

ще до того, як снаряди долетять до цілі. Весь боєприпас становить 21 снаряд, який можна витратити за 200 секунд. Наголосимо, що САУ Archer вперше застосували в умовах реальної війни саме в Україні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: