Німеччина озброїть Україну ракетами Patriot і БМП Marder

Підпишись на нас:

Німеччина та США домовилися озброїти українців сучасними системами ППО PATRIOT.

Подробиці

Система протиракетної оборони Patriot і десяток бойових машин Marder. Про це домовилися канцлер Олаф Шольц і президент США Джо Байден під час телефонної розмови в четвер увечері.

Посол Німеччини в США Емілі Хабер також підтвердила, що Німеччина надасть Україні бойові машини піхоти Marder з системою Patriot️.

«Президент США Байден і Федеральний канцлер Федеративної Республіки Німеччина Олаф Шольц сповнені рішучості надавати Україні необхідну підтримку стільки, скільки буде потрібно», — сказала вона.

Вперше систему класу «земля-повітря» Patriot розгорнули в 80-их роках. Її використовують для враження літаків, крилатих ракет і балістичних ракет невеликої дальності.

Кожна батарея Patriot встановлена на вантажівці і має вісім пускових установок. Одна з таких пускових установок утримує до 4-ох ракет-перехоплювачів, наземного радара, станції управління та генератора.

Marder 1 — це німецька бойова машина піхоти, призначена для використання в підрозділах Panzergrenadiere Західної Німеччини (механізована піхота, що спеціалізується на бойових діях з БМП).

БМП Marder

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: