Як не дати лобовому склу машини пітніти

Підпишись на нас:

З настанням холодів та зростанням вологості повітря перед автовласниками знову постала проблема із запотіванням вікон у салонах їхніх машин.

Подробиці

Борються з нею всі як можуть, включаючи ретельний контроль за появою вологи на килимках та сидіннях, а також чи не щомісячою заміною недешевого салонного фільтра. Але більшості доводиться змиритися і витрачати додатковий час щодня на процес очікування, поки вікна відпотіють.

Проте є один простий і найголовніше дешевий лайфхак, який дозволить впоратися з цією сезонною навалою.

Перш ніж зі злістю викручувати обдув лобового скла на максимум, а також хапатися за ганчірочку в бардачку, можна згадати про одну річ, яка часто опиняється у відрі для сміття.

Йдеться про пакетики з силікагелем, які зустрічаються в коробках з-під нового взуття, техніки і навіть у деяких видах продуктів (наприклад, копчені ковбаси та сири).

Речовина маленьких пакетів призначена для того, щоб працювати як консервант і відштовхувати запахи, поглинаючи при цьому вологу та зберігаючи продукти сухими. Аналогічну функцію цей склад може виконувати й у автомобілі.

Все, що потрібно для того, щоб зберегти салон машини сухим і бонусом позбутися сторонніх запахів – зберегти ці пакетики з новою покупкою, або придбати їх в роздріб, після чого розкласти їх усередині автомобіля.

Це хоч і просте, але елегантне та практичне рішення, яке збереже вікна автомобіля в чистоті без великих зусиль та витрат.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: