Стало відомо, коли Volkswagen випустить свій найдешевший електромобіль

Підпишись на нас:

Невеликий і дешевий електромобіль Volkswagen, який коштуватиме до 20 000 євро, може стати реальністю у другій половині цього десятиліття, заявив генеральний директор німецького бренду Олівер Блюме.

Подробиці

Поки що у Volkswagen немає точного рішення щодо виробництва того, що можна буде вважати духовним наступником електричного міського автомобіля e-Up!, але Блюме переконаний, що компанія зможе випустити його після 2025 року.

З огляду на всі ввідні, схоже, що VW відстане від своїх основних конкурентів у Європі в гонці за дешевими електромобілями.

Нагадаємо, раніше Renault оголосила про відродження культового Twingo у вигляді чотиридверного міського електромобіля за ціною нижче 20 тисяч євро. Поставки машини почнуться у 2026 році.

Найдешевший електромобіль VW з ціною менше 600 000 грн з'явиться після 2025 року

Крім того, компанія Stellantis, що володіє кількома європейськими брендами, також хоче приєднатися до гри в класі електромобілів за допомогою китайського виробника Leapmotor, який пропонує подібні автомобілі в Китаї з цінником близько 10 тисяч євро.

Що стосується найближчих планів Volkswagen у цій галузі, то компанія має намір випустити серійну версію хетчбека ID. 2all (на зображенні вище) за ціною нижче 25 тисяч євро до 2025 року.

Очікується, що автомобіль отримає дальність ходу в 450 км і зможе заряджатися від 10% до 80% приблизно за 20 хвилин.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: