Новий японський компактний мінівен Honda показали на перших зображеннях

Підпишись на нас:

Актуальне покоління компактного мінівена Honda Freed продається на японському ринку з 2016 року. У 2019-му машина, побудована на платформі Fit (він же Jazz), пройшла через процедуру рестайлінгу, а наступного року має перебратися в третю генерацію.

Подробиці

Напередодні інсайдерський японський портал “BestCarWeb” розкрив про цю новинку перші подробиці, а також супроводив цю інформацію рендерними зображеннями.

Як пишуть журналісти видання, третє покоління Honda Freed мало з’явитися цього року, проте з невідомих причин дебют машини було перенесено на 2024-й. В якості орієнтовних термінів прем’єри компактвена тепер називають квітень або травень наступного року.

Новий японський компактний мінівен Honda Freed з'явиться пізніше, ніж планувалося (зображення)

Перші рендерні зображення дають уявлення про те, як Freed може змінитися з «переїздом» у нову генерацію. На комп’ютерній візуалізації машина має такий самий силует, що і її попередник, але вирізняється іншим капотом, фарами, радіаторною решіткою і колісними дисками.

Усі кузовні панелі машини, найімовірніше, будуть новими, про що свідчить вузька виштамповка, що з’явилася, яка простягається від оптики через двері до заднього крила.

Новий японський компактний мінівен Honda Freed з'явиться пізніше, ніж планувалося (зображення)

Серйозні зміни очікують, зокрема, і на корму компактвена, де мають дебютувати вертикальні задні ліхтарі, повністю інший бампер і нова пряміша кришка багажника.

Якщо вірити чуткам з Японії, то концепція машини не зміниться. Вона, як і раніше, буде побудована на платформі Fit і отримає під капот точно такі ж мотори, що і у випадку з цим сіті-каром. Йдеться про півторалітровий рядний 4-циліндровий агрегат, а також 2-моторний гібрид e:HEV.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: