Найдорожчий преміальний кросовер суббренду Hyundai: перші зображення

Підпишись на нас:

Представлений у 2021 році концептуальний кросовер Seven преміального суббренду Hyundai, який має стати найбільшим у лінійці Genesis і, відповідно, найдорожчим, близький до свого товарного втілення.

Подробиці

Кілька днів тому в Мережу злили чергові шпигунські фотографії цієї моделі. Взявши їх за основу незалежні дизайнери представили, який вигляд матиме автомобіль у серійній версії.

Автомобільні художники з ательє “NYMammoth” опублікували візуалізацію серійного кросовера, який, як очікується, отримає ім’я Ioniq 7.

Судячи з перших зображень машини, їй дістанеться піксельна оптика, яка була у шоу-кара зразка 2021 року, але в злегка зміненому вигляді. Замість однієї лінії, що проходить під капотом, з боків у “сімки” буде одразу два ряди світлодіодів, а бампер отримає складнішу форму.

Найдорожчий преміальний кросовер суббренду Hyundai: перші зображення

Колісні арки і пороги обзаведуться чорними пластиковими накладками, а на дверях з’являться висувні ручки.

Довжина машини перевищить позначку в 5 метрів, ширина становитиме майже 2 метри, а висота дорівнюватиме 1,7-метрам.

Чого чекати від оснащення новинки Ioniq – загадка. Єдине, що відомо достовірно, машину побудують на платформі E-GMP, яка здатна підтримувати потужність зарядки до 350 кВт. Передбачуваний запас ходу “сімки” за розрахунками журналістів з Південної Кореї становить понад 500 кілометрів.

У продаж новий преміальний корейський преміальний електричний кросовер надійде в 2024 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: