Армія Південної Кореї створила 100-метровий міст уздовж річки за допомогою машин-амфібій M3-K

Підпишись на нас:

Армія Республіки Корея, продемонструвала свої передові можливості наведення мостів, розгорнувши вісім машин-амфібій M3-K, утворивши 100-метровий міст уздовж річки в демілітаризованій зоні.

Подробиці

Цей маневр підкреслив передові можливості наведення мостів M3-K, автомобіля, розробленого Hanwha Aerospace у партнерстві з General Dynamics European Land Systems.

Ці недавні навчання мали вирішальне значення для перевірки можливостей M3-K, який планується розгорнути в армії Південної Кореї до 2024 року. Ці транспортні засоби значно підвищать оперативну ефективність армії в подоланні водних перешкод, збільшуючи їх стратегічну мобільність і гнучкість.

Армія Південної Кореї створила 100-метровий міст уздовж річки за допомогою машин-амфібій M3-K

Південна Корея стала шостою країною, яка використовує варіант M3, приєднавшись до Німеччини, Великобританії, Тайваню, Сінгапуру та Індонезії в розгортанні цієї найсучаснішої системи амфібійних мостів у різноманітних операціях союзників.

M3-K виділяється як найсучасніший у світі та найшвидший у розгортанні амфібійний міст і поромна система, що перевершує вантажопідйомність, час складання та маневреність на пересіченій місцевості та у воді. Будучи і поромом, і мостом, коли кілька одиниць з’єднані між собою, M3-K служить життєво важливою ланкою між водоймами. Його міцна конструкція витримує значні навантаження, вміщує понад 70 баків із вражаючою вагою.

Оснащена дизельним двигуном потужністю 400 кінських сил, ця 28-тонна машина-амфібія може похвалитися надзвичайною швидкістю по суші до 80 км/год, максимальною швидкістю у воді 14 км/год і дальністю плавання 750 кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: