У Китаї створили величезний рамний позашляховик, який має стати «вбивцею» Cadillac Escalsde

Підпишись на нас:

“Піднебесний” автовиробник Jiangling Motors Corporation (він же JMC) готується до прем’єри на батьківщині повністю нової моделі. Нею буде повнорозмірний рамний позашляховик, який отримав ім’я Avenue.

Подробиці

Напередодні подробиці про нього, а також перші фотографії машини з’явилися в базі Міністерства промисловості і торгівлі КНР.

Новий позашляховик Jiangling Avenue побудований на базі пікапа Avenue Light Chaser. Його довжина перевищить 5,4-метра, що зробить його практично конкурентом знаменитого Cadillac Escalsde.

Судячи з перших фотографій, китайський “рамник” отримає дизайн у стилі інших моделей JMC.

Машині дістануться квадратні фари неправильної форми, зістиковані широкою радіаторною решіткою з хромованих планок, а також довгий, високий кузов і вертикальні задні ліхтарі.

У Китаї створили "вбивцю" Escalade: величезний рамний позашляховик можуть локалізувати в Україні

У салоні на машину чекає поява великої цифрової комбінації проборів і планшетного дисплея мультимедійної системи, який розмістять на центральній консолі.

Під капотом Avenue має розташуватися бензиновий 2,3-літровий турбомотор потужністю 258 кінських сил і 400 Нм. У перспективі у машини з’явиться повністю електрична версія EV із запасом ходу до 501 км, головні відмінності в дизайні якої від бензинового позашляховика зведуться до відсутності так званого “гриля” спереду. Замість нього буде встановлено рифлену заглушку.

Якою виявиться ціна машини поки що невідомо, але за співплатформений пікап Avenue Light Chaser у “Піднебесній” зараз просять цілком адекватні 135 тисяч юанів (18 999 доларів).

У Китаї створили "вбивцю" Escalade: величезний рамний позашляховик можуть локалізувати в Україні

Навіть якщо позашляховик виявиться вдвічі дорожчим за свою утилітарну версію, то все одно буде набагато дешевшим за Cadillac Escalade.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: